[Wrap Up] Let’s Eat – Final !

fee87890a1af7524f7e5584328d4a400

Let’s Eat !

Okay, drama Let’s Eat udah selesai ditonton lebih dari 2 minggu yang lalu. Dan, aku udah pernah nulis review drama ini sebelumnya. Bisa di check disini. But i can’t help it but write about it again just because i like this drama so much !.

Guys, it’s not typical romantic-comedy mainstream drama that shows unlogic lovey dovey situation or chessy lover scene. It’s so realistic captured our daily life problems perfectly. So you MUST watch it to get a different experience !.

Let's eat scene1aLet's eat scene2a Let's eat scene3a

Drama ini penyajiannya lebih kayak sitcom yang setiap episode-nya mengangkat tema / masalah tertentu. Tentu saja dengan kemasan yang profesional dan smooth. I love the casts, the characters, the settings, the storyline, the theme of drama that provides you close up eating food so delicious scenes even makes you want to bite your pc screen or unconsciously drooling. Yeah i love EVERYTHING.

Let’s Eat beneran bisa banget bikin aku ngikik, senyum-senyum, patah hati, geregetan, shocked dan bikin lapar disaat yang bersamaan. Drama ini mengakhiri semua konflik dengan manis dan damai. Membuat hati pemirsah yang sebelumnya resah penasaran dengan akhir cerita menjadi senyuman lega. Fhiiiuuuuh~~. Abis preview yang ditayangkan di akhir episode selalu aja mislead, bikin penonton salah tebak. Sutradara-nya kaco nih suka memainkan hati penonton. Benciiii tapi sukaaaa.

Di akhir episode ditampilkan sebuah puisi yang berjudul RICE, dan aku suka banget kata-katanya, for some reason it does suit for me…

RICE
To you who eat a lot of rice because you are lonely
To you who sleep a lot because you are bored
To you who cry a lot because you are sad
I write this down
Chew on your feelings that are cornered like you would chew on rice
Anyway, life is something that you need to digest.

So for wrap up i just wanto say this drama is REALLY GOOD, i give 8 point out 10… Goodbye to the“Let’s Eat” crews, thanks for give us good series that worth to watch🙂🙂🙂.

1658469_1422832671290184_1712183572_oLet's eat casts2

 

Tagged: , , , , , , , , , , , ,

5 thoughts on “[Wrap Up] Let’s Eat – Final !

  1. jampang April 1, 2014 at 1:44 pm Reply

    kayanya saya bakalan sering nonton drama korea nih😀
    *nemenin istri*

  2. Yahya Doank April 4, 2014 at 12:43 pm Reply

    Waaah pasti seru tuh

  3. […] Untuk yang penasaran dengan final review-ku untuk drama ini bisa baca di sini (Let’s Eat Wrap Up). […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: