Kepincut Twivortiare

 

Commitment is a funny thing, you know ? It’s almost like getting a tattoo. You think and you think and you think before you get one. And once you get one, it sticks to u hard and deep.

The simplest things in life are what make us happy eventually. Warm and comfy home, being loved and knowing that somebody can’t live without you – Alex.

Just because someone doesn’t love you the way you want him to, doesn’t mean he doesn’t love you with everything he has – Alex.

Aku pengen banget novel tulisannya Ika Natassa iniii. Hiks, ini semua gara-gara aku nekat ke Gramedia dengan modal uang recehan. Niatnya sih mau beli buku untuk referensi proposal skripsi-ku yang berkaitan dengan terorisme, eh… buku yang di cari cuman dapat satu. Itu pun di belinya pake duit temenku sodara-sodara, bayangkan betapa paceklik-nya diriku sekarang !. Sedihnya anakmu mak😦

Lagi celingak-celinguk dan  numpang baca gratis di musim paceklik gini malah ketemu novel ini. Aku terhipnotis hanya dengan ngeliat cover dan sinopsisnya aja. Trus baca review tentang novel ini pulak dari blog tetangga. Makin pengen baca jadinya. Aku emang lagi suka-sukanya baca novel tentang relationship dengan pasangan dalam wujud rumah tangga. Asik😀 ! Well, semoga bulan depan bisa nyisihin uang saku untuk beli buku ini… Aamiin.

Tagged: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: